Spin the Gold skrapspel hos Betsson

by Johan on 1 augusti, 2012

Det är alltid lika spännande när nya spel dyker upp bland onlinecasinons spelutbud. Hos Betsson erbjuds du nya typer av skraplotter varje månad och de senaste i raden av nya skrapspel är Spin the Gold som har ett tema med inspiration från pågående sommar-spelen i London. Förutom det roliga och aktuella temat med en snurrande medalj kan du vinna upp till 2 miljoner kronor. Fruity Friends är den andra nya skraplotten hos Betsson och är i form av en videoslots där du också kan vinn upp till 2 miljoner kronor.
Skraplotter är ett roligt, billigt och enkelt sätt att vinna mycket pengar på, vill du prova Betsson Skraplotter kan du öppna ett konto och ta emot välkomstbonusen på upp till 1 000 kr vid första insättningen. Därefter går till Betssons Skraplotter väljer en skraplott du vill skrapa och hoppas på turen.

Spin the Gold

Spin the Gold
Spin the Gold, Betssons nya skraplott är inspirerad både av spänningen och de höga vinsterna som följer med sommarspelen. De tre spinnande medaljerna innehåller 16 ikoner vardera och målet för dig är att få 2 eller 3 matchande symboler på varje ring, lyckas du kan du vinna upp till 2 miljoner kronor.

Fruity Friends
Fruity Friends har 5 hjul och 25 vinstlinjer och är ett barnsligt roligt skrapspel med söta men galna fruktfigurer. Spela på skoj eller satsa riktiga pengar och hoppas att du hamnar på en bonusrunda med chans till stora vinster. Ju mer du satsar desto större belopp kan du skrapa hem. Den här skraplotten har extrafunktionen ”gamble” som ger dig chansen att vinna ännu mer eller förlora hela vinsten. Du kan vinna upp till 2 miljoner kronor även på denna skraplott.

Previous post: